25. METUBES Budva

25. Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo METUBES, održava se od 21. do 23. 04. 2016. godine.


Najznačajnija turistička manifestacija u Crnoj Gori, više od 20 godina sa svojim izlagačima gradi tradicionalne partnerske odnose. Metubes okuplja poznate nosioce turističke privrede iz regije i sveta prezentujujući aktuelnu turističku ponudu za nastupajuću sezonu. Crna Gora je poznata i priznata turistička destinacija i na ovom sajmu će biti predstavljena turistička ponuda ove zemlje, ali i turističke ponude zemalja iz regiona i sveta.


Veoma važan segment turizma biće promovisan na sajmu METUBES, a to je naravno oprema za ugostiteljstvo, hotelijerstvo, kozmetika i oprema za wellness i spa centre, oprema za igraonice I kazina te oprema za korišćenje raznih vidova odmora i turizma koji predstavljaju savremeni hotelski biznis.
I prateće delatnosti koje su u funkciji turizma, biće promovisane na ovom sajmu: agencije za zapošljavanje u turizmu, obrazovne institucije, medijske kuće, telekomunikacione ustanove, softverske kompanije, advertising agencije.


Paralelno sa Metubes-om, organizovan je i 42. Sajam hrane i to je odlična mogućnost za kompletnu prezentaciju turističke ponude Crne Gore, regiona i sveta. Organizator sajma je osmislio i zanimljive tematske događaje zabavnog i poslovnog karaktera.
Jadranski sajam je predvideo povoljnosti kompanijama koje žele izlagati na ovom prestižnom sajmu i to svojom blagovremenom prijavom. Povoljnosti ovog prestižnog sajma mogu iskoristiti takođe i organizatori kolektivnih nastupa u predstavljanju nacionalnih privreda u sklopu manifestacije. Očekujući Vaše prijave i predloge za saradnju želimo svim izlagačima na Jadranskom sajmu uspešan rad i što više uspešno sklopljenih poslova.

Informacije
Tamara Marković-projekt menadžer
Jadranski sajam
tel: +382 33/ 410-407
e-mail: turizam@jadranskisajam.co.me
www.jadranskisajam.co.me


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *