42. Sajam Hrane Budva

Sajam Hrane u Budvi nosi oznaku UFI Approved Event, što znači da je Globalna Asocijacija Sajmova istakla međunarodni i poslovni značaj ove tradicionalne manifestacije koja se održava na Jadranskom sajmu od 21. do 23. 04. 2016. godine.

Sajam hrane, inače posvećen agrobiznisu, okuplja kompanije koje izlažu svoje proizvode iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, organske hrane, prerade ribe, maslinovog ulja, vinarstva i vinogradarstva, bezalkoholnih i alkoholnih pića, pčelarstva i medarstva, mediteranskih kultura, industrije kafe, konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže. Kompanije iz šire regije i sveta na sajmu hrane promovišu i opremu za preradu i pripremu hrane, ponude proizvođača, distributera i uvoznika poljoprivredne mehanizacije, proizvode hemijske industrije te proizvode i usluge distributivnih lanaca.

Jadranski sajam u saradnji sa državnim, akademskim institucijama, stručnim udruženjima te pojedincima iz sveta agrobiznisa, nastavlja uspešno dugi niz godina sa organizovanjem izuzetno uspešnih događaja i programa. U planu je i pokretanje potpuno novih sadržaja koji će sasvim sigurno uvećati kvalitet manifestacije.


42. Sajam Hrane obezbeđuje značajne povoljnosti koje stiču kompanije koje žele izlagati na ovom prestižnom sajmu i to blagovremenom prijavom. Povoljnosti koje pruža Jadranski sajam mogu koristiti i organizatori kolektivnih nastupa u predstavljanju nacionalnih privreda u sklopu manifestacije. 42. Sajma Hrane. Očekujemo Vaše prijave, ideje, predloge za saradnju i sugestije sa iskrenom željom da nastup Vaše kompanije i poslovni rezultati na Jadranskom sajmu budu što uspešniji.


Informacije
Đorđe Đokić-projekt menadžer
+382 33/ 410-420
e-mail: office@jadranskisajam.co.me
www.jadranskisajam.co.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *