Agro Infotel

Agro Infotel

Agro Infotel“ je specijalizovani katalog poljoprivrede, a idejni tvorac ovog poljoprivrednog magazina je ecc. Ilija Mihajlović.

Agencija Agro Infotel već dugi niz godina prati rad uspešnih poljoprivrednika i kompanija iz sveta poljoprivrede. U ovom poznatom i priznatom informatoru o poljoprivredi, možete čitati zanimljive tekstove, koji su nastali tokom poseta i prisustva na sajmovima, manifestacijama, savetovanjima i raznim promocijama.

Veliki broj tematskih tekstova govori upravo o uspešnim poljoprivrednicima iz šire regije, koje je posetio i sa njima razgovarao, urednik i autor Agro Infotel-a, gospodin Ilija Mihajlović. U kvalitetnim tekstovima možete pročitati i zanimljive informacije o kompanijama koje su oslonjene na poljoprivredu, ali i njihovim proizvodima i uslugama.

Izuzetno važan deo ovog poljoprivrednog magazina je i sad već tradicionalni Kalendar manifestacija. Putem ovog kalendara možete se informisati o mestu i terminima održavanja, mnogobrojnih sajmova i manifestacija na ovim prostorima.

Moramo napomenuti kako je i sajt Agro Infotel-a postao pravi brend, među medijima koji prate poljoprivredu. Sve veći broj svakodnevnih poseta ovom sajtu od strane pojedinaca i poslovnih ljudi koji se bave poljoprivredom, ukazuju na to da je sajt Agro Infotel zauzeo svoje značajno mesto u elektronskom medijskom svetu na ovim prostorima.

Agro Infotel promoviše kompanije iz sveta poljoprivrede, kao i njihove usluge i proizvode. Želja autora ovog informatora je da svaki pojedinac koji se bavi poljoprivredom, sebi i svojoj porodici obezbedi kvalitetan život sa svim pripadajućim pozitivnim vrednostima.

Agro Infotel
ecc. Ilija Mihajlović
mob: +381 (0) 64/ 14-01-247
e-mail: ait@sbb.rs
www.agroinfotel.net