Alter Medi Fest

Pozivamo vas na prvu Međunarodnu manifestaciju „AlterMediFest“ pod nazivom „Fešta od zdravlja“, koja se održava 15. aprila 2018. godine u Beach Club Torch u Budvi-Crna Gora.

Fešta od Zdravlja okupiće učesnike i izlagače iz Crne Gore i zemalja u okruženju. Na ovoj manifestaciji učešće uzimaju proizvođači zdrave i organske hrane, organske kozmetike, sportski klubovi, fitnes klubovi, yoga studije, predstavnici i udruženja koja se bave promocijom Tradicionalnih i Alternativnih metoda lečenja i tehnika za unapređenje zdravlja. Učesnici ove izuzetno zanimljivo osmišljene manifestacije, biće i New age pravci i svi pozitivni ljudi dobre volje, koji praktikuju zdrav stil života.

Početak manifestacije je zakazan za 10h, a zvanično otvaranje manifestacije je u 12h. Manifestacija će sa svim programima trajati  do 19h. Organizatori su predvideli kulturno umetnički program, performanse tokom kojih će se predstaviti fitness klubovi, yogastudio, karate klub, gimnastičarski klub, tibetanska zvučna kupka i drugi. Klubovi će prezentovati svoje aktivnosti i značaj sporta, kao obavezni deo zdravog života. U zanimljivoj dečijoj kreativnoj radionici, mališani će moći kroz druženje i uz doktora pedijatra da se upoznaju sa značajem lične higijene, kao i pravilnom ishranom u očuvanju zdravlja.

Predviđena je i radionica prirodne kozmetike, gde će polaznici steći korisna saznanja o pripremanju organskih kozmetičkih preparata. U okviru manifestacije „Fešte od zdravlja „ organizovani su i sportski turniri, a organizatori su pripremili i degustaciju zdravih obroka i osveženja.

Prava atrakcija kompletne manifestacije je nastup gostiju iz Dubrovnika i Zagreba uz afričke i indijanske šamanske bubnjeve uz tibetansku zvučnu kupku. Ova muzika se koristi u terapeutske svrhe i sam nastup ove grupe bubnjara je zaista pravo osveženje na ovim prostorima.

Idejni tvorac ovog festivala je Gabrijela Zajac, inače Reiki, Holistički i Hidžama terapeut, a organizator „AlterMedi festa“ je Institut Bijeli Lotos NVO iz Budve sa saradnicima.

Kontakt:
Institut Bijeli Lotos
Gabrijela Zajac
tel: +382 68/ 565-611 (Viber)
e-mail: institutbijelilotos@gmail.com
www.bijelilotos.org

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *