Gastro Tube Magazin uskoro

Gastro Tube Magazin
Poštovani! Obaveštavamo vas da smo pokrenuli jedini marketinški časopis ovog tipa na ovim prostorima posvećen:
hrani, piću, opremi za proizvodnju hrane i pića, opremi u ugostiteljstvu, turizmu, suvenirima, uređenju poslovnih i stambenih prostora, manifestacijama i sajmovima…
Časopis je malog formata A-5, što znači praktičnih dimenzija. Distribucija Gastro Tube Magazina je dogovorena u široj regiji. Predviđeni papir na kome se štampa časopis je premazni, izuzetno dobrog kvaliteta, a siguran tiraž je 5000 kom. Kompletan sadržaj objavljen u štampanom izdanju, objavlćemo i u elektronskoj, veoma kvalitetnoj formi na internetu. Zadržavamo isti brend uz Gastro Tube portal i FB fan peage, a što se marketinga tiče u službi promocije časopisa, imamo spremna veoma kvalitetna rešenja. Redakcija Gastro Tube Magazina za sada planira dva izdanja godišnje, prvo izdanje početkom leta, a drugo pred novogodišnje praznike.
Gastro Tube Magazin
Vaš prozor u svet hrane, pića, opreme za proizvodnju hrane i pića, ugostiteljske opreme, turizma, suvenira, uređenju poslovnih i stambenih prostora, manifestacija i sajmova!!!
Pridružite nam se…

Gastro Tube Magazin Vaš prozor u svet hrane, pića, opreme za proizvodnju hrane i pića, ugostiteljske opreme, turizma, suvenira, manifestacija i sajmova !!!

Informacije:
Gastro Tube Magazin
e-mail: office@gastrotube.net
www.gastrotube.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *