Konoba Dona kod Nikole

(Uspomena na konobu Dona)
Konoba „Dona kod Nikole“ elitni je restoran-konoba sa dugom tradicijom poznate porodice Djuričković iz Budve. Ovu nadaleko poznatu konobu, pokrenuo je gospodin Nikola Đuričković inače zaljubljenik u more i ribanje. Svoju ljubav prema moru pretočio je u ovaj prelepi objekat i naravno kuhinju u kojoj iskusni kuvari pripremaju vrhunske specijalitete za goste iz svih krajeva sveta.


Konoba „Dona kod Nikole“, nalazi se u glavnoj luci grada Budve, na samoj obali mora. Pogled sa terase ovog restorana ka moru, zaustaviće vaš dah i uneti mir u vašu dušu. Uz sveće na stolu, predivan ambijent ove renomirane konobe uz pogled na barke i jahte usidrene u luci, probudiće osećanja svih zaljubljenih ili pokrenuti neka nova. Unutrašnjost konobe uređena je u prepoznatljivom arhitektonski-primorskom stilu stare Budve. Konoba poseduje svoj parking i to je veoma bitna informacija obzirom na problem parkiranja u Budvi.

Gosti ovog restorana, osim turista koji dolaze iz celog sveta su i poznati sportisti, muzičari, poslovni ljudi, te poznati iz sveta filma. Zauzmite svoje mesto na predivnoj terasi Konobe „Dona kod Nikole“ poručite aperitiv i uz zvuke barki i talasa mora, nazdravite predivnom opuštajućem trenutku vašeg života. Za porodične i poslovne ljude sjajno mesto za jedan gala ručak, a za romantične duše preporučujemo romantičnu večeru uz sveće i ne manje romantičnu mediteransku muziku uživo.

Naši gosti mogu uživati u pravim specijalitetima naše kuhinje, te prirodnoj i zdravoj hrani. Možemo vam ponuditi uvek svežu ribu, rakove, morske police kao i najkvalitetnije plodove mora pripremljenih na tradicionalni način. Boce vrhunskih vina samo čekaju vaš odabir koji naravno zavisi od trenutnog raspoloženja i vrste jela koje poručite. Preporučujemo vam svakako da probate “Radmilin Pjat”, što je specijalitet naše kuće.


Jedni način da osetite pravi duh Budve sa pogledom na staro gradsko jezgro su upravo predivni trenuci vašeg boravka u Konobi „Dona kod Nikole“ mesto kojem ćete se opet sigurno sa zadovljstvom vratiti.
Kontakt
konoba „Dona kod Nikole“
Obala bb-gradska marina
Budva-Crna Gora
tel: +382 33/ 451-531
mob: +382 69/ 330-332
e-mail: donakodnikolebudva@gmail.com
www.donakodnikole.weebly.com


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *