Kristal Group

Preduzeće “Kristal Group” d.o.o. je osnovano 2006. godine, kao trgovačko preduzeće. Uvoznici smo i distributeri staklene ambalaže poznatih proizvođača iz celog sveta i svoje poslovanje potpuno prilagođavamo potrebama klijenata. Posedujemo maloprodajni objekat u Novom Sadu u kome možete kupiti proizvode iz našeg asortimana, staklenu ambalažena na komad. Manje količine staklene ambalaže našim kupcima šaljemo na kućnu adresu kurirskom službom i tako postajemo bliži njima i njihovim potrebama.

U ponudi imamo veliki izbor staklene ambalaže, a raspolažemo sa velikim izborom twist off poklopaca za staklene tegle. Imamo i veliki izbor plutanih i aluminijumskih čepova na navoj za staklene boce. U našem asortimanu možete odabrati i veliki izbor PVC termoskupljajućih kapica. Trenutno imamo oko 150-200 različitih modela staklene ambalaže, a od svih proizvoda koje imamo u ponudi uvek imamo na lageru minimalnu količinu od jedne palete.
Naši klijenti su i mali individualni proizvođači, ali i renomirane kompanije koje svoje proizvode pakuju u staklenu ambalažu koju im mi distribuiramo. Deo kompanije posluje kao veleprodaja, tako da u tom delu možete kupiti staklene boce i tegle na veće količine od palete i više, a pod izuzetno povoljnim uslovima.
Prateći najnovije tehnologije u svetu koje se primenjuju u izradi staklene ambalaže, učestvujemo kao izlagači na većim sajmovima i manifestacijama u našoj zemlji, ali i inostranstvu. Naravno neprekidno se edukujemo prateći svetske trendove.

Potrebni distributeri u široj regiji!!!

Kontakt
Kristal Group
Kralja Petra I 33
21000 Novi Sad-Srbija
mob: +381 63/ 813-89-87
e-mail: kristalgroupns@gmail.com

3 thoughts on “Kristal Group

 1. jasmina tarajić

  poštovani,
  zanima me kako bih mogla da vidim katalog staklene ambalaže.
  Srdačan pozdrav
  Jasmina tarajić

 2. Slobodan

  Interesuje me ambalaza za zestoka pica i tegle.Molim Vas da mi posaljete katalog i cenovnik.Pozdrav.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *