Hotel “Obala” Rafailovići

Na obali Jadranskog mora u Crnoj Gori, nalazi se pravi mali raj za dušu, malo ribarsko mesto Rafailovići.
Sad već davne 1979. godine, porodica Rafailović pokreće privatan biznis i sa radom počinje njihov restoran pod nazivom Obala. Nakon pozitivnog poslovanja porodičnog restorana, normalan sled okolnosti je proširenje turističke ponude sa smeštajnim kapacitetima Hotela Obala. Hotel svojim gostima nudi komforan smeštaj u sobama, studijima i apartmanima. Goste restorana i Hotela Obala od plaže deli tek nekoliko koraka.

Porodica Rafailović pozitivnim razvojem turizma, dodatno proširuje svoje smeštajne kapacitete te uz ponudu Hotela Obala ima još nekoliko objekata:
-Obala +
-Apartmani Ponta
-Apartmani Fontana
-Pansion Obala

Rafailovići imaju predivnu plažu te savršeno čisto more i pravo je zadovoljstvo sunčati se i kasnije osvežiti kupanjem. Hotel Obala poseduje potrebne sadržaje na plaži, poput ležaljki i suncobrana, a nije problem da konobar iz restorana prošeta do vas. Ako ožednite, ogladnite ili se želite malo odmoriti od plaže, do restorana i Hotela vas deli tek nekoliko koraka.
Nikako ne smemo zaboraviti i Kapetanovu Konobu, mesto gde ćete se opustiti i pomisliti da je vreme stalo. Uz aperitiv, predjelo, a kasnije i vrhunske specijalitete i kvalitetna vina, vaš čula će uživati. U večernjim satima uz muziku primerenu za romantične poglede na more, poželećete tih trenutaka da idući put opet dođete u Rafailoviće.


konobalogo

Porodica Rafailović svojim gostima nudi izuzetno prisnu, prijatnu i pomalo domaću atmosferu. Između svih objekata i plaže je samo pešačka staza, koja nudi predivne dnevne i večernje šetnje kao nekada na korzou, te sigurnost roditeljima koji na odmor dolaze sa decom jer ne moraju razmišljati o saobraćaju. Iz većine hotelskih soba kao i sa terase restorana, pruža se fantastičan pogled na more i ostrvo Sveti Nikola. Gostima nudimo polupansion (doručak-švedski sto, večeru sa 5-6 jela po izboru) kao osnovni vid aranžmana. Na zahtev gostiju su mogući i drugi aranžmani u ishrani u zavisnosti od želje gostiju. Terasa hotelskog restorana pokrivena je signalom bežičnog interneta, koji se koristiti bez nadoknade.

Dobrodošli u Rafailoviće!
Hotel Obala
Bečićka plaža 25
85315 Sveti Stefan-Rafailovići Crna Gora
tel: +382 33/ 471-045 ; 471-075
mob: +382 69/ 401-834
e-mail: info@hotelobala.me
www.hotelobala.me

TV spot

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *