Pekara “Pupuška”

Naše dugogodišnje iskustvo u pekarstvu počinje sa proizvodnjom prvih 40-tak pogačica sa čvarcima, pre skoro 20-tak godina. Naše pogačice sa čvarcima poznate i priznate od naših stalnih klijenata su i danas zadržale poznati kvalitet. Svih ovih godina smo usavršavali proizvodnju svih naših proizvoda koji su danas u ponudi, a na zadovoljstvo svih naših stalnih kupaca.
Pekara “Pupuška” vam nudi širok asortiman svih vrsta koktel peciva i kanapea sa mini bečkom, mini pilećom, mini garniranim sendvičima, jedan zalogaj sendvič na čačkalici sa dagnjama, bebi mocarelom, račićima, kanapei sa kavijarom, dimljenim lososom…U našoj ponudi su i pogačice sa čvarcima, pancerote, garnirani sendviči, sendviči više vrsta. Posebno izdvajamo tip sendviča koji je nekada bio poznat po svom specifičnom i pikantnom ukusu (sendviči iz nekadašnje poslastičarnice Zagreb u Novom Sadu).
Za potrebe svih vrsta svečanosti ili obeležavanja svih tipova događaja u porodici imamo spremna i kvalitetna rešenja, naravno uz dogovor sa klijentom.
Za vreme slava vam nudimo poseban program, a slavske pogače i ostali slavski program, radimo na vaš zahtev uz dogovor.
Vaša kompanija obeležava godišnjicu ili bilo koji poslovni uspeh, pekara “Pupuška” vam stoji na raspolaganju za sve specifične zahteve.
Pekara “Pupuška” sve naše proizvode prepoznatljivog kvaliteta uz dugogodišnje iskustvo stavarano godinama u proizvodnji pekarskih proizvoda, isporučujemo na željenu adresu!!!

„Pupuška“ pekara
Mileve Marić 28
21000 Novi Sad-Srbija
mob: +381 63/ 729-20-99
mob: +381 63/ 777-85-05
e-mail: pekara.pupuska@gmail.com
https://www.facebook.com/pekarapupuska

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *