Pisanje tekstova za web

Osnova velikog broja poseta jednog sajta-portala ili socijalne mreže je sam njegov sadržaj (kvalitetni tematski tekstovi). Još 1997. godine baneri su proglašeni staromodnim načinom oglašavanja na internetu. Takozvano slepilo banera ukazuje na to da poslovni ljudi uopšte ne obraćaju pažnju na reklamne banere, a da ih oni čak i iritiraju, naročito ako su šareni, blicaju ili se okreću. Ozbiljne poslovne ljude isključivo zanima tematski sadržaj sajta, preciznije kvalitetno napisani tekstovi. Po procenama IT stručnjaka, osnova za odlično posećen sajt je upravo njegov sadržaj. Na nekoliko naših sajtova pojedine stranice imaju i do neverovatnih 2 miliona pregleda samo po jednoj stranici. Za tako veliki broj pregleda stranica i sveukupno veliki broj pregleda naših sajtova, možemo biti zahvalni našem programeru čijih smo se saveta strogo pridržavali. Prva sugestija sa njegove strane je bila da pišemo što više zanimljivih, originalno naših tekstova, koje ćemo na naše sajtove i postavljati. Nakon velikog broja napisanih i postavljenih tekstova na naše sajtove, rezultati su bili itekako vidljivi, a naravno ti rezultati su svakim danom sve bolji.
Predlažemo vam da upotpunite sadržaj vašeg sajta!!!
Jasno je da je želja svakog poslovnog čoveka ili pojedinca koji pokreće svoj sajt je da on bude odlično posećen. Zato vam osim osnovnih poslovnih informacija koje objavljujete, predlažemo proširenje sadržaja vašeg sajta kvalitetnim tematskim tekstovima koje pišemo na vaš zahtev, a koji direktno podržavaju tematiku poslovanja vaše kompanije. U tematske tekstove koje budemo pisali na naš predlog i vaš zahtev ili tip tekstova koje zajednički dogovorimo, mogu se ubacivati ključne reči koje se mogu linkovati ka određenom sadržaju-proizvodu na sajtu. Na ovaj način se povećava broj poseta proizvoda ili usluge koje promovišete. Svaki tekst koji u dogovoru sa vama budemo pisali, nije takozvani COPY PASTE Tekst za koji postignemo dogovor je originalan, ne postoji sličan na internetu i taj tekst nakon isplate prelazi u vaše vlasništvo. Tekst koji pređe u vaše vlasništvo, ne može sa naše strane biti odobren za korišćenje drugom korisniku. Takođe originalan tekst koji pređe u vaše vlasništvo ni mi ne možemo koristiti za naše potrebe.
Spremni smo da kvalitetno odgovorimo na vaš zahtev i pišemo tematske tekstove za bilo koji vid poslovanja kojim se bavite (građevinarstvo, gastronomija, zdravstvo…). Smatramo da za vas naročito može biti interesantno uvođenje dodatne kategorije na vaš sajt u vidu bloga. Ova kategorija kada je postavite na sajt-portal sa postavljenim kvalitetnim i interesantnim sadržajima, tačnije dobro osmišljenim i napisanim tekstovima, može biti pravo osveženje za stalne posetioce vašeg sajta, ali i znatno povećati broj novih posetilaca.
Primeri:
1) tekstove pišemo za sajt o zdravstvu
2) tekstove pišemo za potrebe kompanije koja proizvodi modularne objekte i te tekstove koje pišemo, kompanija postavlja na sajt koji su pokrenuli za Nemačko tržište
3) tekstove pišemo za internacionalni sajt o gastronomiji
4) tekstove pišemo za internacionalni sajt o građevinarstvu
5) tekstove pišemo za kompaniju iz Hrvatske koja proizvodi ekskluzivni rustični i moderni nameštaj od čuvenog slavonskog hrasta
6) tekstove pišemo za renomiranu kompaniju koja ima ekskluzivne proizvode od krzna: bunde, šubare, prsluke…
7) tekstove pišemo za potrebe kompanije iz Beograda koja se bavi opremanjem enterijera
Predlažemo vam da nas kontaktirate kako bi započeli osnovnu komunikaciju. Smatramo da bi sastanak na kome bi obe strane razmenile osnovne informacije izvesno doveo do približavanja stavova. Nakon upoznavanja predlažemo konkretne dogovore o saradnji.
Informacije
e-mail: hedonist.qlub@gmail.com
old writing script with ink feather tool - vector illustration

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *