Sajam nameštaja Budva 2015.

Sajam nameštaja je mesto okupljanja izlagača koji promovišu nove trendove u dizajnu nameštaja. Termin održavanja sajma od 25.-29. 03. 2015. pažljivo je odabran pred sam početak turističke sezone. Poznato je kako je to vreme kada se opremaju prostori koji rade punim kapacitetima u jeku turističke sezone.


Ovu tradicionalnu međunarodnu sajamsku manifestaciju će svojim učešćem oplemeniti kompanije koje se bave dizajnom, projektovanjem, proizvodnjom i distribucijom nameštaja. U saradnji sa državnim i strukovnim asocijacijama te zainteresovanim privrednim subjektima, sajam planira kreiranje raznovrsnih tematskih programa, stručnih aktivnosti, prezentacija, okruglih stolova… Za nastup na 39. sajmu nameštaja u Budvi vlada sve veće interesovanje izlagača te zbog toga organizatori ovog tradicionalno dobro posećenog sajma, predlažu zakup štandova na vreme kako bi klijentima mogli omogućiti što bolju izlagačku poziciju. Kompanija Artisan iz BiH je specijalizovana za ručnu proizvodnju visokokvalitetnog nameštaja od masivnog drveta, a učesnik je sajma nameštaja u Budvi. Ova kompanija 90% svojih proizvoda izvozi na ino tržišta. Poznato je kako je renomirana kompanija Dalas iz Sarajeva, jedan od najvećih proizvođača nameštaja ovog regiona, a sa zadovoljstvom organizatori najavljuju da ove godine kompanija Dalas ponovo uzima učešće na Jadranskom sajmu, sajmu nameštaja. Design Home kompanija iz Bijelog Polja koja je nova na tržištu Crne Gore, prvi put učestvuje na sajmu, a saznajemo da će ova kompanija promovisati eskluzivan turski nameštaj.

Za blagovremene prijave te avansne uplate i veličinu zakupljenog prostora Jadranski sajam odobrava izuzetno povoljne uslove. Dobrodošli na 39. Sajam nameštaja u Budvi!!!

Informacije
Jadranski sajam
Nada Mirjanić
projekt menadžer
tel: +382 33/ 410-405
e-mail: marketing@jadranskisajam.co.me
www.jadranskisajam.co.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *