Zeleni Gaj

Restoran Zeleni Gaj je smešten na predivnom delu slovenske plaže u Budvi, odmah na obali mora. Predivna terasa pruža predivan pogled na more, ostrvo Sveti Nikola i stari grad Budvu.
Uz piće za osveženje, uz kaficu za dobro jutro ili prijatan dan, opustićete se i uživati u pravom morskom ambijentu u kome se restoran Zeleni Gaj nalazi.

Ovaj elitni restoran nudi veliki izbor nacionalnih jela, italijanskih specijaliteta, rakova, riba vrhinskog kvaliteta, školjki te salata od morskih plodova. Izuzetno sposobna ekipa konobara koja posluje u ovom restoranu dugi niz godina, izuzetno brzo će na vaš sto doneti poručeno piće. Profesionalna ekipa kuvara ispuniće svaku vašu želju za odabranim jelom, a prema dugogodišnjem iskustvu koje imaju u pripremi svih vrsta jela, jasno je da će vaše jelo vrhunskog kvaliteta biti spremljeno i donešeno za vaš sto u najkraćem roku.

U Zeleni Gaj ste došli sa najmlađima, ne brinite ovaj elitni restoran ima spremno dečije igralište sa bogatim sadržajem za zabavu dece. Zeleni Gaj se nalazi u neposrednoj blizini Jadranskog sajma, te se u kratkoj šetnji od samo minut dva, brzo možete smestiti na predivnoj terasi ovog restorana i popiti svoj aperitiv. Nakon aperitiva vaša želja za kvalitetnim i obilnim ručkom biće brzo ispunjena. Nakon prijatnog ručka ljubazno osoblje restorana Zeleni Gaj, ponudiće vam neki slatki specijalitet ove kuće. Opet nakon celodnevnog rada na sajmu, osoblje restorana Zeleni Gaj, rado će vas ugostiti tokom prijatne večeri na obali mora. Uz vaše omiljeno piće i ćaskanje sa poslovnim partnerima, poslovna večera u ovom sjajnom restoranu koji ima dugu tradiciju, ispuniće i vaša najzahtevnija očekivanja. Ako želite za svoje partnere organizovati poslovni ručak ili večeru, možda uz prijatnu muziku uživo sa tipom muzike koja vam odgovara, osoblje restorana Zeleni Gaj vam apsolutno stoji na raspolaganju za sve vrste dogovora.

Ako se tokom leta zateknete u Budvi sa svojom porodicom, Zeleni Gaj vas takođe čeka u verovatno nešto opuštenijoj varijanti. I da ne zaboravimo, restoran Zeleni Gaj radi tokom cele godine nezavisno od toga da li je sezona ili ne.
Menu: hladne zakuske, supe i čorbe, ribe vrhunskog kvaliteta, riblji specijaliteti kuće, špageti, piletina, specijaliteti kuće, jela po narudžbini, variva, pizze, salate, deserti
Kvalitetna bezalkoholna i alkoholna pića.

Dobrodošli u vaš i naš Zeleni Gaj!
Zeleni Gaj-restoran
Šetalište Slovenska obala
85310 Budva-Crna Gora
mob: +382 69/ 630-538
e-mail: draganljub@t-com.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *